Haruno Sakura

03.08.2012 15:43

 

                               Haruno Sakura

 

 

Základní informace :

Věk : 16,5

Druh : Člověk

Pohlaví : Žena

Výška : 165 cm (přibližně)

Povolání : Shinobi (Kunoichi)

 

 

 

Haruno Sakura je dalším členem týmu 7. Je to medik v ninja zařazením, která se učila u samotné Princezny Tsunade a naučila se také používat brutální sílu za použití chakry. Jinak je to docela pohledná holka co moc neukrývá své pocity a je zamilovaná do Sasukeho. Spolu s Narutem se pokoušela Sasukeho přivést spět na stranu dobra bohužel marně. Byl to první ninja v týmu 7, který se naučil manipulovat s chakrou. Je to také holka která toho při bojích moc neudělá , ovšem jsou i boje ve kterých je Sakura hlavní postavou. Dětství ve kterém se nejvíce kamarádila s Ino, ale pak se pohádali kvůli Sasukemu, kterého obě dvě milují. Sakura se stala oporou Naruta ale není tak užitečná jako jiné postavy.

 

!!!!!!!!!!!!!POZOR SPOILER (DEJ OPSAŽENÝ V SERIÁLU)!!!!!!!!!!!!!

 

Sakura první důležitý boj v Shippudenu odvede po boku babičky Chiyo (jedné z nejstarších ve skryté písečné vesnice) proti Sasorimu členu Akatsuki a  vnukem babičky Chiyo. Babička i Sasori jsou loutkáři takže je to hodně vyrovnaný souboj , ale Sakura i babička nakonec získají navrch pomocí spojení babiččiných chakrových vláken se Sakuřiným tělem a tak ji je schopna ovládat. Vyhne se všem pastím a nakonec rozdrtí jeho loutkové tělo využitím Sakuřiny brutální síly. Dále se pokusí o záchranu Sasukeho přímo z Orochimarova úkrytu ale marně. Na konec se rozhodne  zabít Sasukeho jelikož se stane velice nebezpečným pro spojenecké síly ninjů a tak jde do země sněhu a zimy. Střetne se ze Sasukem na kamenném mostě kde ho bude chtít zabít prostřednictvím otráveného kunaie , ale nepovede se jí to a tak jí z bryndy bude muset vytáhnout Naruto a Kakashi, kteří jí rychle přispěchají na pomoc. Sakuřina vlastnost zachovat chladnou hlavu v situacích ohrožujících život ostatních přátel se nakonec projeví  i v tomhle díle.

 

 

Jutsu: Oukashou (Střetnutí třešňového květu), Saikan Chuushutsu no Jutsu (Technika jemného vyjmutí choroby), Sakura Fubuki no Jutsu (Technika bouře třešňových květů), Shousen no Jutsu (Technika mystické dlaně).